T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AMASYA / SULUOVA - Şehit Osman Karakuş Anadolu İmam - Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024

Mrt

11 VE 12. SINIFLARI ÖĞRENCİLERİMİZ İLE  12 VE 13 NİSANDA SAMSUN İLİ LADİK İLÇESİ AKDAĞ GENÇLİK KAMPINDA HEDEF YKS 2024 ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA KAMP GERÇEKLEŞTİRİLİCEKTİR.

Şbt

Hedef YKS Üniversite Hazırlık Programı kapsamında Hazırlanın bilgilendirici pano

Şbt

Hedef YKS ve LGS Ara dönem toplantısı okulumuz çok amaçlı salonunda İl Milli Eğitim Şube Müdürü, İl Koordinatörü ve Okul Koordinatörlerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Toplantının ardından Okul Rehber Öğretmenimiz ayrıc Velilerimiz ile bir  toplantı gerçekleştirmiştir.

Şbt

Ara tatilde Okulumuz 12. Sınıf Öğrencilerine yönelik Hedef yks 2024 çalışmaları kapsamında önce okulumuz spor salonu ve dpy pansiyonunda hedef yks 2024 kampı yapılmış olup ardından öğrenci ve öğretmenlerimiz ile Trabzon ve rize illerine gezi düzenlenmiş olup kardan adam şenliğine katılım sağlanmıştır.

Ock

11. Ve 12. Sınıf öğrencilerimiz Dyk izleme ve değerlendirme sınavına katıldı 

Ara

Okulumuz mezunlarından Gaziantep teknoloji üniversitesi mühendislik fakültesi  ingilizce makine mühendisliği bölümü öğrencisi  Arda YAVUZ Okulumuz öğrencileri ile söyleşi gerçekleştirdi.

Ara

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri İstanbul iline valilik oluru ile gezi düzenledi. Geziye ağırlıklı olarak 12. sınıf öğrencileri katılırken . 2024 YKS sınavına hazırlanan öğrencilerimize bu gezi moral ve motivasyon verdi.

Ara

MESLEKİ REHBERLİK ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA AMASYA İL MÜFTÜ YARDIMCISI  Harun AYDOĞDU Tarafından Çok amaçlı salonda öğrencilerimize konferans verilmiştir.

Ara

Ara

HEDEF YKS 2024 HAZIRLIKLARI KAPSAMINDA OKULUMUZDA YAPILACAK DENEME TAKVİMİ

Ekm

Ekm

Okulumuz Rehber Öğretmeni Aybüke SOYLUER tarafından 12. sınıf öğrencilerine yönelik Hedef Yks 2024 Kapsamında Yks Hazırlık semineri verildi. 

Haz

Okulumuz bünyesinde hedef yks 2023 çalışmaları kapsamında seviye tespit sınavlarımız tüm şubelerde devam etmektedir.

Haz

Yaz Kampı Programı başlıyor. Başvurular 14 Haziran Tarihinde başlayacak olup kamp programı 1 temmuzda başlayacaktır.

SORU CEVAPLARLA KAMP PROGRAMIMIZ

Kamp programı ne kadar sürecek? 

Yaz kampı programımız 1 temmuzda başlayıp 1 eylülde sona erecek

Toplamda kaç saat ders ve etüt göreceğim?

160 saat ders 160 saat bireysel soru çözümü şeklinde olacak program

Giriş Çıkış saatleri nasıl olacak?

Dersler  saat 09.00 da başlayacak saat 13.00 a kadar sürecek

13.00 – 14.00 yemek arası

14.00-16.00 arası 11. sınıfların soru çözümü

14.00-18.00 arası 12. sınıfların soru çözümü yapılacaktır.

Haftanın kaç günü ders olacak?

Haftanın 5 iş günü dersler ve bireysel soru çözümleri yapılacaktır. her hafta 20 saat ders yapılacaktır 20 saat soru çözümü

Denemeler ne sıklıkla yapılacak?

Her hafta deneme sınavı yapılacaktır kurumumuzda.

Tyt sınıfını seçersem ya da ayt sınıfını seçersem konularımın ne kadarını bitirebileceğim ?

Hangi sınıfı seçerseniz seçin konuların en az % 90 ınını hocalarımız sınıflarında işleyip bitireceklerdir. % 10 luk dilimde senin sorumluluğun 

Rehberlik sistemi var mı  ve nasıl işleyecek? Öğrenci takibi nasıl yapılacak?

En kısa anlatımıyla, birebir rehberlik sistemi ve öğrenci koçluğu ile kamp programı en verimli şekilde ele alınacaktır. her hafta düzenli bütün  öğrencilere çalışma programları hazırlanıp deneme sınavları tek tek analiz edilecektir.

 

 

May

Okulumuz Öğretmenleri ve Öğrenciler ile Bursa, Çanakkale ve İstanbul İllerine gezi düzenlendi, gezimizde tarihi, kültürel alanlar ziyaret edilirken, eğitim için bazı noktalar ziyaret edildi. özellikle Bursa Uluslararası Murat Hüdavendigar Proje Anadolu İmam Hatip lisesinde öğrencilerin ve öğretmenlerin vizyonlarını genişletecek eğitim faliyetleri ve seminerler düzenlendi. 89 farklı ülkeden öğrencilerle sohbet etme fırsatı elde edildi.Ecdadımızın ayak bastığı uğruna kanlarını akıttığı topraklarda tarih bilinci oluşturularak vatan sevgisi aşılandı. Osmanlının kuruluşundan dağılmasına kadar olan dönemi kapsayan tarihi mekanlar ve eserler incelendi. Türk mutfağının enfes lezzetlerini tatma fırsatı yakalayan öğrencilerimiz toplamda 3 gün 4 gece seyehat ettiler. Ayrıca Bursanın Çekirge bölgesi Asırlık Çınar etrafında ve Çanakkale İli Gelibolu tarihi yarımadasında gezi ve gözlem yöntemide kullnılarak doğa yürüyüşleri yapıldı.Emeği geçenlerden Allah razı olsun.