HEDEF YKS 2024

Nis

Sınav Kaygısı, Sınav Stratejileri, Motivasyon... vb. konularda seminer gerçekleştirildi

NİSAN ARA TATİL DYK KAMPI

Nis

Okulumuz Müdür Baş yardımcısı Ali yasin Demir ve Okulumuz Rehber öğretmeni Elif ÖZATA Tarafından Kurumumuz öğretmenlerine 14.04.2023 Tarihinde Okulumuzda karşılaşılan sorunlar ve çözümleri seminerinin hemen ardından, '' Mentörlük ve Öğrenci Koçluğu eğitimi'' semineri verildi.

Nis

Din öğretimi genel müdürlüğü tarafından belirlenen, Kalite takip sistemi nisan ayı faliyetleri içerisinden yer alan Okulda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı.Ali Yasin Demir başkanlığında gerçekleştirilen toplantı 14.04.2023 tarihinde okulumuz yeni konferans salonunda tüm öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleşti. ardından okulumuzda ihtiyaç sahibi öğrencilerimize öğretmenlerimiz tarafından iftar yemeği verildi.

Nis

İl Milli Eğitim Din Öğretimi Genel Müdürlüğünde Okulumuzun Katılımı ile Hedef 2023 YKS Ve YGS Okul Koordinatörleri toplantısı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Türkmen'in başkanlık ettiği toplantıya Şube Müdürü Alpaslan Kanar ve okul koordinatörleri katıldılar. Toplantıda İzleme çalışmaları ve hedefler üzerinde durulurken İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Türkmen okul koordinatörlerine yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

Okulumuz İl Geneli Deneme Sınavlarında İmam Hatipler Bazında 3. olurken. Genel Liseler Bazında Suluova 3. sü oldu.

Mrt

Hem İl Milli Eğitim'in göndermiş olduğu Seviye tespit sınavları(3 Adet) Hemde okulumuz bünyesinde düzenli olarak takvime bağlı gerçekleştirdiğimiz kazanım değerlendirme ve Seviye tespit sınavları yapılmaktadır. Eylül Ayında başladığımız sınavlar Haziran Ayı ortasına kadar devam edecektir. Bizler sadece 12. Sınıf düzeyinde değil tüm sınıf düzeylerinde ilgili sınavları uygulamaya devam ediyoruz. İlgili takvim ve görseller haberimizde sunulmuştur.

Şbt

PDR servisince 12 sınıfların sınav süreçlerine katkı sağlayacak ''Etkili Ders Çalışma Yöntemleri'' Semineri düzenlendi.

Şbt

HEDEF YKS 2023 SÖMESTR KAMPI KAMPSAMINDA, YARIYIL TATİLİ DYK PROGRAMI YAPILDI, YATILI ÖĞRENCİLERLE ETÜT PROGRAMI YAPILIRKEN KAMP BOYUNCA SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN AHMET DAVU KAMPI ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİLERLE COĞRAFYA DERSİ İŞLEDİ KAMP SONUNDA KASTAMONU GEZİSİ YAPILARAK ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Okuluz Deneme Takvimi

Okulumuz Mezunu Makine Mühendisi öğrencilerimiz ile tecrübelerini paylaştı

Okulumuzdan Emekli Turak Şimşek gençler ile tecrübelerini paylaştı

Kalite takip sistemi yönetim ekibi ile 17-12-2022 tarihinde Sabah kahvaltısı ve toplantı gerçekleştirildi.

Öğretmen , Öğrenci ve Velilerimize ayrı ayrı ehdef yks 2023 bilgilendirme toplantısı ve Çalışmaları yapıldı, Ayrıca Öğretmenlerimiz ile kahvaltıda buluşuldu

HEDEF 2023 YKS ÜNİVERSİTE HAZIRLIK PROGRAMI

Okulumuzda Deneme sınavı yapıldı.