24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Okul Aile Birliği Başkanımız Mehmet Ali Usta ve yönetim kurulu üyelerimiz tarafından yemek programı düzenlendi.İlce Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet DAVU'nun da teşrif ettikleri programa, ahirete intikal etmiş ve şehit olmuş öğretmenlerimiz için okunan Hatmi Şeriflerin dualanmasi ile başlandı. Mesleki yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Suluova Saraçoglu Camii Şerifinde sabah namazı buluşması "
Kıymetli Öğretmenimiz Mehmet Yüksek ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

İmam Hatipte vefa Projesi kapsamında 1. Vefa Programına İmam Hatip Eski Öğretmenlerimizden Sayın Turan ŞİMŞEK Beyefendiyi misafir ettik, Gençlerle Hasbihal eden Öğretmenimiz Programın ardından Gençlerle yemekte buluştu. Kendilerine ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Millî eğitimin genel amaçları doğrultusunda Kur'an-ı Kerim başta olmak üzere meslek
dersleri kazanımlarını desteklemek, öğrencilerin mesleki bilgi, beceri ve yetkinliklerini
geliştirmek, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla okulumuzda ezan, Kur'an-ı Kerim'i Güzel okuma yarışması, hafızlık ve hutbe olmak üzere 4 kategoride yarışma yapıldı. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve derece yapan öğrencilerimizi tebrik eder, Emeği geçen öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz.

Okul ve Mezunlarla İletişim Kulübü olarak Gaziantep Üniversitesi Elektrik -Elektronik bölümünde okuyan ve geçen sene okul birincisi olarak mezun olan öğrencimiz Arda YAVUZ'u ziyaret ettik. Derslerinde muvaffakiyetler dileyerek önce Allah'a sonra Gaziantep'e emanet ederek kendisine veda ettik.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

İmam-Hatip Okullarının Kuruluş Yildonumu sebebiyle Suluova İlçe Müftümüz Sayın Sıtkı KAYA ve beraberindeki kıymetli hocalarımız okulumuzu ziyaret edip, öğrencilerimizle hasbihal ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda Hafızlık çalışmalarına katılan öğrencilerimiz için Amasya gezisi düzenlendi.

Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmenlerimizden Mehmet Pehlivan okulumuzu temsilen Amasya'daki "İyi Örnekler" toplantısına katıldı. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Güçlü okul güçlü "Okul Aile Birliği" ile olur ilkesinden hareketle, Okul Aile Birliği üyelerimizle ilk toplantımız yapıldı.Akabinde namaz ve yemek programlarımız gerçekleştirildi.

Kas

Öğrencilerin sosyal ve kültürel farkındalığını arttırmak, Bir yılda 22 tıp fakültesi kazandıran Adıyaman Proje anadolu imam hatip lisesinin başarısını yerinde görmek, Güney doğu anadolunun Kültürel mirası ve Hz İbrahim As 'ın makamını ziyaret etmek amacıyla Adıyaman,Urfa Antep ve Maraş illerine 92 öğrenci , okulumuz öğretmenleri ve İdarecilerin katılımıyla okul gezisi düzenlendi emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Kas

Suluova ilçesi İtfaiye görevlileri tarafından Okulumuzda başta yangınla mücadele konusundan olmak üzere afetle yönetim konusunda seminer verildi ve öğrenciler uygulamalı bir şekilde bilgilendirildi.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü sebebiyle okulumuzda Saat 09:05 geçe çalan sirenlerle beraber anma töreni gerçekleştirildi.

Kas

Örgün Eğitim sonunda , Sosyal Kulüp toplantıları yapılmakta olup, Toplantılar sonucunda alınan kararlar faliyete geçirilmektedir.

Kas

Okulumuzda, 1. sınavlar öncesi öğrencilerin hazırbulunuşluk düzeyi ve bilgi birikimlerini ölçmek, Üniversite sınavına hazırlık durumlarını ölçmek amacıyla Ekim ayı sonunda Seviye tespit sınavı yapıldı