Kas

Okuluzda eğitim gören Hafız öğrencilerimize Örgün eğitim saat sonunda ,Hafızlıklarını canlı tutmak ve Kıraatlarını yükseltmek amacıyla İlçe müftülüğü personeli Mahmet DEDE hocamız tarafından kurs verilmektedir.

Kas

2022 DHBT Sınavına hazırlanan 11. ve 12. sınıf öğrencileri için Suluova ilçe müftülüğü ile işbirliği içerisinde Yenimahalle Cami imamı Rahmi Dönüş tarafından Dhbt Kursu verilmektedir.

Kas

14 Ekim 2022 tarihinde Bartın'ın Amasra ilçesinde Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağında gerçekleşen ve yeraltındaki 110 işçiden 42'sinin ölmesiyle gerçekleşen kazada hayatını kaybedenler için 21 Ekimde okulumuz mescidinde program düzenlendi.

Ekm

Hicri rebiülevvel ayının on ikinci gecesi olan Peygamber efendimiz Hz. Muhammed(s.a.v)'in dünyaya teşrifinin yıldönümü Okulumuzda Kutlandı.Program öncesinde İlçemiz camiisinde gençlik buluşmaları yapılırken Program sabahı okulda ikramlarla başladı, ardından Okulumuz mescidinde İlahi korosu ,Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Günün önemine binaen konuşmalar yapıldı. Ardından Cuma namazı kılınarak Yemeğe geçildi yemekte programa ve namaza iştirak eden tüm misafirlere ikramda bulunuldu. ayrıca okulumuz içersindede Mevlid-i Nebi köşesi oluşturuldu. Cuma namazı sonrası ilçe genelinde düzenlenen Peygamberimizin Hdislerini ezbere yazma yarışmasında Okulumuz Öğrencisi Ahmet Mustafa ÜÇOK İlçe 2.si oldu  Emeği geçenlerden Allah razı olsun Kandilimiz mübarek olsun.

Eyl

Şehit Osman Karakuş Anadolu İmam Hatip Lisesi Genel Veli toplantısı yapıldı, Yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda tüm idare ve öğretmen kadromuz hazır bulunurken ilgili velilerimiz toplantıya iştirak ettiler. Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan toplantı Okul Müdürü Ahmet ÖVÜNDÜR'ün konuşması ile devam etti ardından Müdür Başyardımcısı Ali Yasin DEMİRin konuşması ile tamamlandı. Ardından da Velilerimiz Sınıflarda Öğretmenler ile bireysel görüşme gerçekleştirdiler

Eyl

Müdür Baş yardımcımız Ali Yasin Tarafından tüm sınıf düzeylerine Disiplin yönetmeliği öğrenci hak ve sorumlulukları, ve okulun genel işleyişi hakkında bilgilendirme toplantıları yapıldı.

Eyl

Samsunda bu yıl 30 ağustos 4 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Teknoloji festivali TEKNOFEST'e kurum olarak katılım sağladık. Havacılık ve Uzay teknolojisi başta olmak üzere savunma sanayi tarım ve sağlık teknolojisi vb alanlarda öğrencilerimiz bilgi sahibi olma şansını yakaladı.

Tem

Okulumuz müdür baş yardımcısı sayın Bilal ARSLAN ve okulumuz müdür yardımcısı sayın Ahmet Seyyid AKMAN 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı dönem sonu itibariyle okulumuzdaki görevlerinden ayrılmış olup, Rehber öğretmeni sayın Ali Yasin DEMİR Müdür baş yardımcısı olarak, Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni sayın Orhan YILDIZ Müdür yardımcısı olarak 2022-2023 Eğitim Öğretim dönemi itibariyle okulumuzdaki görevlerine başlamıştır.

Ayrılan idareci arkadaşlarımıza ve Okulumuzda göreve başlayan idarecilerimize başarılar dileriz. Allah muvaffak etsin inşallah.

Tem

Eğitime Destek Platformu Bölge Sorumlusu Emekli Vali Yusuf Odabaşı, Kaymakam Abdullah ŞEN, Milli Eğitim Müdürü Ahmet DAVU ve Sivil Toplum Kuruluşları Platform Paydaş üyelerinin katılımıyla ilçemizde bulunan İmam Hatip Okulları ile ilgili istişare toplantısı yapıldı.

Haz

2022-YKS tüm sınav merkezlerinde tamamlanmıştır, girmiş olduğunuz Sınavlarda Cenab-ı Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip eder inşallah. Sonucunu her ne olursa olsun Okulumuz mezunu sizlerin Öğretmenleri olarak daima yanınızda olacağımızı, Kapımızın her zaman açık olduğunu hatırlatır. Ailelerinize ve Toplumumuza Hayırlı bireyler olabilmenizi temenni ederiz. Allaha emanet olun.

Haz

17.06.2022 Tarihinde öğleden sonra öğrencilerimiz karne heyecanını yaşadı. Saat 14.30 da dağıtılan karnelerle beraber yaz tatili başlamış oldu. Törende öğrenciler öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Okuldan ayrılacak Öğretmen ve öğrenciler birbiriyle helalleştiler. Başarı belgesi Alan öğrencilerimiz törende hatıra fotoğrafı çektirdiler. Tüm öğrencilerimize hayırlı tatiller diliyoruz.

Haz

Okulumuz 12-A 12-B ve 12-C sınıfı öğrencilerinin mezuniyet töreni gerçekleştirildi. İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başlayan tören Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile taçlandırıldı ardından Öğrencilerini dünü ve bugününü anlatan sinevizyon gösterisi ile devam etti devamında Şiir dinletisi türkü gösterisi ve okulumuz kıdemli öğretmeni Ethem KARABOYUN'un ve okulumuz Müdürü Ahmet ÖVÜNDÜ'ün konuşmaları yer aldı. Bayrak,Flama ve Kur'an-ı Kerim devir teslimi yapıldı. yaş kütüğüne okul birincisi Arda YAVUZ ismini çaktı. yemek ikramı pasta kesimi ve çeşitli eğlencelerle devam eden törene Zeybek gösterisi damga vurdu. Finalde öğrencilerimiz Sınıf öğretmenlerinden mezuniyet belgelerini alarak ve kep atarak kapanışı yaptılar. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Haz

Okulumuz kütüphanesinde dijital platformda Bilgi yarışması yapıldı. Yarışmaya tüm sınıflardan 30 öğrenci katıldı. İlk 4 sırada yer alan öğrencilerimize toplamda 350 TL para ödülü verilirken katılan her öğrenciye 10 ar TL ödül verilmiştir. Sorular tüm dersleri kapsarken yarışmada Sıralama aşağıdaki gibi olmuştur.

Haz

Okulumuz içerisinde Beden eğitimi öğretmenleri Ramazan Akan ve Yusuf Duman'ın organize ettiği sınıflararası futbol turnuvası düzenlenmiş ve Bu perşembe sonuçlanmıştır.

12 sınıfın katıldığı turnuvada final maçı 10-A ve 11-A sınıfları arasında yapıldı.

Turnuvanın kazananı 10A sınıfı olmuştur. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haz

60 kg kategorisinde öğrencimiz Mehmet Can Özçelik bölge 1.si olmuştur, öğrencimizi, ailesini ve öğretmenlerini tebrik ederiz.